De Jong logo
persoonlijke professionals met passie

Een goede kennis van uw zaak

FISCAAL ADVIES

De Belastingdienst heeft een prachtige slogan: mooier kunnen we het niet maken, gemakkelijker wel. Maar zo gemakkelijk is het allemaal niet...
De fiscale wetgeving verandert doorlopend. Wie daar zo goed mogelijk op anticipeert en tijdig de juiste maatregelen neemt, bespaart geld. De adviseurs van De Jong Accountancy zijn altijd op zoek naar praktische oplossingen om uw fiscale positie te optimaliseren. Anders gezegd, optimaal gebruikmaken van de aanwezige en geboden mogelijkheden om uw belastingdruk te verminderen.

Uiteraard  beoordelen we of uw jaarrekening aan de fiscale wet- en regelgeving voldoet. Daarnaast verzorgen we uw aangiften, zoals inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting. Maar onze dienstverlening gaat veel verder. Onze adviseurs regelen ook graag al uw andere fiscale zaken.

Misschien heeft u vragen op het gebied van ondernemingsrecht, arbeidsrecht of huurrecht. Of wanneer u een samenwerkingscontract wilt sluiten. Ook dan helpen de accountants en adviseurs van De Jong Accountancy & Financieel Management u graag verder.
 
Meer weten of u alle fiscale tips en trucs volledig benut? Of wilt u een gratis fiscale scan?
Maak een vrijblijvende afspraak met Gerben Lap, relatiebeheerder MKB 

ACTUEEL

Vacatures