De Jong logo
persoonlijke professionals met passie

Een goede kennis van uw zaak

ONS TEAM

Ons team bestaat uit ervaren accountants, assistent-accountants, gedreven en betrokken adviseurs en een compliance officer.

De Jong Accountancy & Financieel Management is een modern en dynamisch accountantskantoor met een 10-tal medewerkers en is sinds 2001 werkzaam vanuit Drachten. Verschillende medewerkers hebben daarvóór hun sporen verdiend bij 1 van de grote accountantskantoren (‘Big four’) maar hebben vervolgens bewust gekozen voor de persoonlijke aandacht van een kleiner accountantskantoor.  
 
Onze medewerkers zijn betrokken en hebben kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Betrouwbaarheid is een belangrijke kernwaarde van De Jong Accountancy & Financieel Management: ‘Zeggen wat je doet en doen wat je zegt’. Deskundigheid is een andere belangrijke kernwaarde voor ons.

De Jong Accountancy & Financieel Management is inmiddels een erkend leerbedrijf voor diverse opleidingsinstellingen en heeft een eigen praktijkbegeleider. Doorgaans maken wij gebruik van duale medewerkers en stagiaires, die zich onder leiding van onze praktijkbegeleider kunnen door ontwikkelen tot professionals binnen onze organisatie.
 
Onze ambitieuze en gedreven professionals leveren niet alleen wat u vraagt maar vooral wat u nodig hebt.


ACTUEEL

Vacatures